fbpx

QUÈ ÉS EL VAN VAN VAR?

El Var de Van Van neix al 2017, fa 18 metres quadrats, té una cuina a una escala equivalent d’una cabina de foodtruck on podreu degustar o emportar-vos les últimes creacions dels millors chefs de l’escena d’street food local.  

Ens trobaràs a Carrer Pujades 27

CONCEPTE

El nou projecte de Van Van va néixer al maig del 2017 per tal d'aprofundir i desenvolupar les diferents possibilitats que existeixen dins del moviment de street food.

Van Var Var, és el primer espai de la ciutat on podràs gaudir de streetfood a qualsevol hora del dia amb cuina rotativa setmanalment.

Transportem l'ambient que es viu en un Van Van Market a un espai molt més reduït on puguis menjar de peu, assegut o portar-t'ho on vulguis. Per això, convidem als xefs dels food trucks que han anat formant part del nostre mercat i que rotaran, setmanal o puntualment en el nostre espai. La nostra cuina està oberta també a cuiners de restaurants que vulguin presentar puntualment una carta més streetfood i a xefs amateurs que vulguin donar-se a conèixer (+ Info a FAQS).

La carta del VAR girarà al voltant de dos eixos paral·lels que coexistiran junts: L'street food i tapes en conserva de qualitat. La carta fixa són conserves de qualitat amb un punt gastronòmic. Elaborarem les nostres pròpies salses, comptarem amb proveïdors locals i petits artesans.
Segueix-nos a les xarxes