fbpx

VAN VAN EVENTS

VAN VAN EVENTS és la línia de serveis privats del Van Van  per a esdeveniments i celebracions. Amb la marca Van Van Events traslladem a un entorn privat i més exclusiu la proposta de gastronomia streetfood del Van Van Market i ho fem amb diferents formats possibles.  

VAN VAN XL

El producte de Van Van més gran on conceptualitzem, produïm, adaptem i dimensionem el comboi de foodtrucks per donar servei a més de 500 persones. Ho fem tant a la via pública sol·licitant els correponents permisos com en recintes privats per convidats exclusius. 

VAN VAN XS

Van Van en petit format on conceptualitzem, produïm, adaptem i dimensionem un comboi de 3 a 6 foodtrucks per donar servei entre 100 i 500 persones.  Realitzem també el servei integral de l'esdeveniment: selecció d’espai, proposta gastronòmica i artística, ambientació i disposició dels vehicles a l’entorn.

NAU VAN VAN

Degustacions, menjars d'empresa, conferències sobre temes gastronòmics, mercats, presentacions, etc. Oferim l'espai, el muntatge, producció i conceptualització per a presentacions amb marques i prescriptors del sector gastronòmic.

LLOGUER DE FLOTA DE FOOD TRUCKS

VAN VAN FOOD DESIGN

Concept, FoodTruck Design i Brand Content.