Cuina de carrer,  food trucks,
vermut i tapes

QUÈ ÉS EL VAN VAN VAR?

El Var de Van Van fa 18 metres quadrats, té una cuina a una escala equivalent d’una cabina de foodtruck on podreu degustar o emportar-vos les últimes creacions dels millors chefs de l’escena d’street food local.  

Ens trobaràs a Carrer Pujades 27

CONCEPTE

El nou projecte de Van Van neix amb la finalitat d'aprofundir i desenvolupar les diferents possibilitats que existeixen dins el moviment d'street food.

El Van Var Var, serà el primer espai de la ciutat on podràs gaudir d’streetfood a qualsevol hora del dia amb cuina rotativa semanalment, Volem transportar l’ambient que es viu en un Van Van a un espai molt més reduït on puguis menjar de peu, assegut o emportar-t’ho a on vulguis. Per això, convidarem als chefs dels food trucks que han anat formant part del nostre mercat i que rotaran quinzenal, semanal o puntualment al nostre espai. La proposta gastronòmica girarà al voltant de dos eixos paral·lels que conviuran plegats: l'street food i tapes en conserva de qualitat.  La carta fixa són conserves de qualitat amb un punt gastronòmic. Elaborarem les nostres propies salses i contarem amb proveidors locals i petits artesans.   
Segueix-nos a les xarxes