Komotoloko, és una parella amant de la cuina japonesa, a la cuina treballen amb aliments portats directament del Japó i els aliments que són propis del nostre país estan adquirits sempre en comerç de proximitat, garantint un pagament just als pagesos i agricultors així com una excel·lent qualitat en el producte.

-Sopa de Miso: sopa de Miso vermella amb cibulet, tofu, xampinyó i alga wakame.  

-Amanida Tòquio: Amanida variada amb algues nipones, sèsam, naruto, wakame i aonori-ko acompanyada de la nostra salsa "To Loka"

 -Pinchos Yakitori: Barca d'arròs japonès amb furikake acompanyada de 3 deliciosos pinxos de cuixa de pollastre a la graella banyats de salsa Teri-Yaki.

-Gyozas: Suaus però intenses crestes d'arròs farcides de pollastre i verdures, perfilades de salsa Tonkatsu i sèsam mòlt.

-Curry Hokkaido: Curry Japonès a l'estil Hokkaido, acompanyat de verdures i base d'arròs amb nap japonès a adob.

-Chirasi Sushi: (Només Dijous, divendres i dissabte) Llit d'arròs de sushi amb sèsam tricolor i 3 tipus de peix acompanyat de wasabi, gingebre i soja.

POSTRES: -Nigiris dolços: Nigiri de Xocolata amb Taronja sobre una base de pa de pessic i Nigiri de Gerds amb Xocolata blanca sobre una base de pa de pessic.