VULL PARTICIPAR COM HO FAIG?

Escriu-nos a info@vanvanmarket.com i explica’ns la teva proposta, preus, si tens experiència prèvia, quina és la teva especialitat, com és el teu vehicle i envia’ns fotos.

QUIN ÉS EL CRITERI PER 

ESCOLLIR ELS PARTICIPANTS?

La qualitat gastronòmica de la proposta és el principal criteri de selecció. Més enllà de la qualitat final del plat i dels ingredients utilitzats, valorem especialment propostes de caràcter artesanal, que treballin amb producte ecològic, de proximitat i que ofereixin menjar saludable. També valorem la singularitat i l’originalitat de la proposta així com el vehicle i la posada en escena.

QUANTES EDICIONS DEL VAN 

VAN FAREU? ON SERAN?

Cada mes, des de març fins a novembre, hi haurà una edició del Van Van a Barcelona. Som gastronòmades així que les localitzacions aniran variant i sortirem de Barcelona per visitar altres ciutats amb el nostre comboi. A mesura que es concretin les edicions ho anirem anunciant a través de les nostres xarxes socials.

COM PUC SER ESCOLLIT PER LES

POP UPS DEL VAN VAN VAR?

Envia’ns un dossier amb una proposta gastronòmica definida, un menú del que seria el vostre projecte per l’estància al Van Van Var acompanyat amb fotos dels plats i una explicació del concepte d’street food que heu escollit.

Les pop-ups estan obertes a tothom, tant foodtrucks, com cuiners de restaurants o xefs amateurs amb ganes de donar-se a conèixer.

QUAN DUREN LES POP UPS? 

Seran variables, o dues setmanes, una setmana o puntuals d’un cap de setmana o sorpreses d’un sol dia que s’anunciaran amb antelació a les xarxes socials.
*Si tens alguna altra pregunta no dubtis de posar-te en contacte amb nosaltres